Els Mossos d’Esquadra denuncien un home per l’abocament d’escombraries al Trabucador

Els agents han denunciat un veí de Benicàssim per abocar escombraries a la barra del Trabucador, al Parc Natural del Delta de l’Ebre

Escombraries trobades a la Barra del Trabucador pels agents dels Mossos d'Esquadra
Escombraries trobades a la Barra del Trabucador pels agents dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
31 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:48h
ElsMossosd’Esquadra pertanyents a la Unitat Regional de Medi Ambient de les Terres de l’Ebre han denunciat un home, veí de Benicàssim (Castelló) per realitzar un abocamentd’escombraries a la barradelTrabucador del Deltadel’Ebre.
 
El passat 24 de maig els agents van localitzar un abocament de residus diversos com bosses d’escombraries, botelles de plàstic, i una gran quantitat de llaunes de beguda entre d’altres residus a l’istme del Trabucador, pertanyent al terme municipal de la Ràpita (Montsià). 
 
Davant d’aquests fets els policies van iniciar una sèrie d’indagacions que van portar a la identificació de l’autor de l’abocament, el qual va ser denunciat administrativament per infracció del Decret Llei 1/2009 de la Llei Reguladora dels Residus.
 
La denuncia serà tramitada a l’AjuntamentdelaRàpita, organisme competent en esta matèria.
 
Esta actuació s’emmarca dintre del Pla d’Acció que els Mossos d’Esquadra porten a terme en aquest espai protegit en col·laboració amb la direcció del ParcNaturaldelDeltadel’Ebre.