La Biblioteca Sebastià J. Arbó d'Amposta reobre a l’Oficina de Turisme

El servei de consulta i préstec es realitzarà temporalment en este espai, el dimarts i dijous al matí i cada tarda de dilluns a divendres

Aguaita.cat
30 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:33h
 Biblioteca Comarcal d'Amposta
Biblioteca Comarcal d'Amposta | Arxiu
La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó reobre temporalment a l’Oficina de Turisme d’Amposta. Des d’este dilluns i fins que duren les obres de reforma de la biblioteca, es poden consultar, agafar en préstec i retornar alguns dels llibres del fons municipal en este espai, ubicat a l’avinguda Sant Jaume 42-52.

El servei de biblioteca està disponible els dimarts i dijous al matí, de 10 a 13 hores, i de dilluns a divendres a la tarda, de 16.30 a 19.30 hores. A l’Oficina de Turisme també es pot trobar la bústia de retorn de llibres. D’altra banda, i fins a nou avís, totes les activitats de la biblioteca es duran a terme a l’Oficina de Turisme.

Reforma integral

A l’edifici de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó s’està realitzant una reforma integral, una obra amb un pressupost de licitació de 1.147.00 euros (IVA inclòs) per millorar el sistema tèrmic, eliminar les barreres arquitectòniques i reorganitzar els espais per adaptar-los als usos actuals després que l’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació, que ocupava la planta baixa, s’haja traslladat definitivament a Lo Sindicat. Les obres compten amb una subvenció de la Generalitat de 400.000 euros, del Departament de Cultura.