Ascó torna a viure la XIII Mostra d'Arts i Ofici i el Tastavin's al municipi

Durant el darrer cap de setmana el municipi riberenc ha celebrat la "XIII Mostra d’Arts i Oficis" i la "VIII edició del Tastavin's"

XIII Mostra d’Arts i Oficis d'Ascó
XIII Mostra d’Arts i Oficis d'Ascó | Ascó Turisme
Aguaita.cat
24 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:10h
Durant el darrer cap de setmana el municipi riberenc d'Ascó ha celebrat la 'XIIIMostrad’ArtsiOficis" i la "VIIIediciódelTastavins'. 

Dos dies en  que el casc antic del poble ha conviscut entre artesans i artesanes d'arreu que els han ensenyat la seua feina i els han apropat al seu ofici fent mostra de la passió que senten per estes feines artesanals, a punt de desaparèixer.

La VIIIediciódelTastavin's ha tingut lloc pel carrer Major, des de la plaça de l'Església fins a la plaça Nova, per desembocar a la plaça del Vallxiqué on s'han degustat les quatre DO tarragonines i s'han maridat amb els tastos gastronòmics i  música en directe.

Un recorregut per Ascó on els artesans i artesanes oferien els productes que elaboraven. Des de embotits i formatges, passant peces úniques de joieria oceràmica de tota mena.
I dins l'espai #DegustaRiberadEbre,  els productorsagroalimentaris de la comarca han ofert les seues elaboracions i  han ensenyat com ho fan durant la Mostra al 'ShowCooking' al Fossar Vell. Una activitat que va tenir molt bona acollida.

Igual que les dues taulesrodones que es van fer a la plaça de l'Església amb la participació d'artesans i artesanes de diferents disciplines on van xerrar durant molta estona dels seus oficis, del valor de l'artesania i de la seua sostenibilitat.