La Oreja de Van Gogh actuaran com a caps de cartell de les Festes Majors de Deltebre

El concert serà el 19 d'agost al recinte festiu del municipi. Amb la gira 2022, la banda celebra els seus 20 anys de carrera.

Aguaita.cat
24 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:10h
La Oreja de Van Gogh actua a Deltebre amb la Gira 2022, la que fa 20 del seu naixement com a banda musical
La Oreja de Van Gogh actua a Deltebre amb la Gira 2022, la que fa 20 del seu naixement com a banda musical | Foto Promocional de la Gira 2022
L'AjuntamentdeDeltebre està de celebració. Enguany es commemoren els quaranta-cinc anys de la segregació de Tortosa.

És per això que el consistori està preparant unes festesd'agost molt ambicioses en un any molt especial per al municipi.A través de les xarxes socials han anunciat que els capdecartell de les actuacions de les festesmajors, a l'agost són el grup Donostiarra "LaOrejadeVanGogh". Actuaran el 19d'agost, a les 23:00 hores al recinte festiu. Les entrades es podien adquirir este cap de setmana al DeltaFira i en breu estaran disponibles en línia per 15 euros.Els infants de 0 a 6 anys tenen entrada gratuïta.

Este any el grup musical també està de celebració. LaGira2022, que passa per Deltebre, és la que els fa complir vintanys, set àlbums i milers d'emocions dalt dels escenaris. Han passat ja dues dècades des que cinc amics de Sant Sebastià robaven temps als seus estudis per a donar forma a les seues primeres cançons en un local d'assaig. Aquella aventura incerta, a la qual van batejar com L'Orella de Van Gogh, es convertiria en l'èxit que ha deixat algunes de les composicions més emblemàtiques del pop espanyol, una galeria de premis com cap altre artista del país puga somiar i el títol de banda nacional amb majors vendes del segle XXI.Entre molts altres premis, LOGV ha guanyat un Grammy Llatí al Millor Àlbum Pop (2006), un MTV Internacional al Millor Artista Espanyol (2001), un MTV Llatí (2004), dos Premis Ondas (1998 i 2003), dos Premis de la Música (1999 i 2003), un Premi Amic (1999) i Torxes d'Or i Plata i Gavina de Plata en el festival xilè de Vinya de la Mar (2005 i 2007). Són reconeixements que acrediten a l'Orella de Van Gogh com un artista capital en l'escena pop espanyola i llatinoamericana, amb una carrera avalada per incomptables números 1 i més 50 discos de platí i or. Tot això a cop de grans gires internacionals i gràcies al poder de les seues cançons, però sense perdre gens d'aquell esperit inicial del local d'assaig.

La Oreja de Van Gogh compleix amb "El planeta imaginario", set àlbums d'estudi, àlbums en els quals es pot trobar una col·lecció de cançons inscrites en la història del pop cantat en espanyol i gravades en la memòria del públic.El disc arriba com un dels retorns més esperats dels últims temps. Un àlbum lluminós, optimista i realment innovador, replet de bombes amb l'estil inconfusible del grup. Una bona manera de celebrar 20 anys de carrera i els45anys de la segregació de Deltebre.