L’Ajuntament de Godall oferix solars per construir habitatges

El consistori vol consolidar la població actual i afavorir l'arribada de nous habitants per revertir el despoblament

Vista del municipi de Godall.
Vista del municipi de Godall. | Arxiu
Aguaita.cat
20 de maig del 2022
Actualitzat a les 14:30h
L’Ajuntament de Godall disposa de diversos solars edificables dins del nucli urbà que vol  destinar a facilitar la construcció d’habitatges per consolidar la població actual i afavorir,  també, l’arribada de nous habitants. «Com a equip de govern, una de les nostres prioritats  és generar oportunitats de present i futur als nostres veïns i veïnes i contribuir a revertir el  despoblament», explica l’alcalde de Godall, Alexis Albiol Roda.  

Per això, des del consistori s’han posat a la venda solars de propietat municipal a preus  bonificats a totes les persones interessades, siguin o no veïns i veïnes de Godall. Des de  l’Ajuntament també s’oferix un servei d’assessorament i acompanyament a tothom qui  vulgui edificar als solars per ubicar-hi la seua residència habitual, amb qüestions com les  llicències i permisos, la recerca de finançament, etc. 

L’Ajuntament de Godall fa una crida a les persones interessades a facilitar les dades de  contacte, de forma presencial o telefònicament, per convocar una reunió informativa.  «Impulsant el desenvolupament de polítiques d’habitatge al nucli urbà també treballem  per la igualtat d’oportunitats i fixar i atreure població», conclou l’alcalde.