L’Aldea decreta dos dies de dol per la mort d’un veí mentre practicava enduro

Commoció al municipi, on s'han suspès els actes organitzats pel Consistori este cap de setmana

L'Ajuntament ha suspès els actes que havia organitzat per al cap de setmana.
L'Ajuntament ha suspès els actes que havia organitzat per al cap de setmana. | Google maps
Redacció
08 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:40h
L’Ajuntament de l’Aldea ha decretat dos dies de dol al municipi i ha suspès tots els actes organitzats pel Consistori durant este cap de setmana arran de la mort sobtada d’un veí de la població mentre es trobava practicant enduro al terme de Riba-roja d'Ebre. El succés va tindre lloc a les 11 del matí d’este dissabte en un corriol del terme municipal de la població de la Ribera d’Ebre. Segons les informacions del Servei Català de Trànsit, el motorista no hauria patit un accident, de manera que caldrà esperar el resultat de l’autòpsia per tal de determinar les causes d’esta mort que ha commogut el municipi de l’Aldea.
  L’alcalde, Xavier Royo, compartia a les xarxes socials el següent missatge:  “Avui a l'Aldea ens ha arribat la pitjor notícia que ens pot afectar i és la mort d'una persona jove. Com Ajuntament ens hem posat al costat de la família per al que necessiten. S'ha decretat dos dies de dol i s'han suspès tots els actes organitzats per l'Ajuntament durant el cap de setmana”.



Entre els actes suspesos hi havia la presentació del llibre Amore, de Miquel Bort, d’este dissabte, i la cursa de Running Series d’avui diumenge. També ha quedat suspès el partit de futbol entre l’Aldeana i la Canonja que estava previst disputar esta tarda.