Investiguen a cinc persones per la venda de material de marca falsificat a l'Ametlla de Mar

El material decomissat té un valor que supera els 40.000 euros i era distribuït a comerços del Baix Ebre i la Ribera d’Ebre

Material decomissat per la Guàrdia Civil de l'Ametlla de Mar
Material decomissat per la Guàrdia Civil de l'Ametlla de Mar | Guàrdia Civil
Aguaita.cat
06 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:35h
Agents de la GuàrdiaCivil de l'AmetlladeMar han procedit a la inspecció de cinccomerços que oferien divers material d'una marca molt coneguda falsificat, situats, tot dos, a les comarques del BaixEbre i Riberad’Ebre.

El material decomissat té un valor que supera els 40.000 euros.

Durant la realització de les inspeccions, els agents van comprovar que els establiments comercials tenien a la venda una àmplia gamma d'articles d'una marca de reconegut prestigi en telefonia i informàtica, tractant-se de falsificacions dels productes originals, concretament auriculars, rellotges, fundes de terminals mòbils i carregadors d'aquests dispositius. 

Les actuacions han donat com a resultat la decomissació de 507articlesfalsificats, valorats en el mercat en 40.013euros. Així mateix, s'ha procedit a la recerca de cinc persones com a autores d'un delicte contra la propietat industrial per la venda dels citats articles.

La diligències s'han presentat en diferents Jutjats, als qui els ha correspost per trobar-se en funcions de Guàrdia, entre ells el jutjatd'Instrucció2d'Amposta i el 1, 3, 4 i 5 dels de Tortosa.

Esta actuació s'emmarca en les labors de caràcter fiscal de la Guàrdia Civil per a la protecció de la propietat industrial i dels mateixos consumidors, evitant així el frau i contraban que existeix amb la comercialització d'articles falsificats.