Una furgoneta surt de la carretera i provoca retencions a la carretera de Poble Nou

Una nova incidència de trànsit provoca el malestar de la "Plataforma de la Carretera de la Vergonya " que demana que es millore este tram de carretera

Una furgoneta ha sortit de la carretera de Poble Nou provocant retencions en aquest punt de la via
Una furgoneta ha sortit de la carretera de Poble Nou provocant retencions en aquest punt de la via | Cedida
Aguaita.cat
03 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:49h
Nou ensurt a la carretera que va de Poble Nou a la Ràpita i la barra del Trabucador.

Una furgoneta de repartiment ha sortit de la carretera en este punt de via on el degoteig d'incidències és una constant. El vehicle s'ha quedat creuat al mig de la carretera provocant que un autobús i els cotxes quedessin en retenció fins que han retirat la furgoneta.

Josep Juan Segarra, el portaveu de la plataforma que denuncia els accidents reiterats en aquest punt demana millores en aquest tram de via.

La plataforma denuncia que "la falta de manteniment dels vorals i el mal estat de la carretera, coneguda com la "Carretera de la Vergonya" és la causa per al degoteig constant d'accidents i incidències en aquest punt".

D'altra banda, assenyalen que "mentrestant les autoritats continuen ocultant les dades de sinistralitat i volum de trànsit" i que" No hi ha novetats del projecte de reforma integral de la via, les obres de la qual es van comprometre a començar el 2022".