Detingut un home per robar a l'interior d'un cotxe a Gandesa

El lladre va trencar els vidres i es va endur una tauleta i un llibre electrònic

Detall d'un vehicle policial
Detall d'un vehicle policial | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
02 de maig del 2022
Actualitzat a les 19:36h
ElsMossosd'Esquadra han detingutunhome per robaral'interiord'unvehicle a Gandesa. El passat 28d'abril van rebre l'avís que s'havia produït un robatori amb força a l'interior d'un cotxe estacionat al carrerMestreJoanGarde de Gandesa. El vehicle tenia una finestra trencada i de l'interior s'havien sostret una tauleta i un llibre electrònic, propietat d'una parella d'edat avançada que estaven de visita al municipi. Gràcies a la col·laboracióciutadana, els agents van poder obtenir la descripció del lladre, que havia fugit a peu després de cometre el robatori. Els Mossos van localitzar l'home, que anava dins un cotxe conduït per un altre individu, pels afores de la ciutat, i en escorcollar el vehicle, van trobar els objectes robats.

Durant l'escorcoll, els agents van trobar la tauleta i el llibre electrònic sostrets, juntament amb una ferramenta de les que s'utilitza per trencar vidres i tallar cinturons de seguretat en casos d'emergència.

Els aparells van ser retornats als seus propietaris i el presumpte autor va quedar detingut i posat a disposició del jutjatdeguàrdiadeGandesa, que en va decretar, l'endemà, la llibertatambcàrrecs.