La Ràpita inicia les obres de remodelació de la piscina municipal

Romandran tancades a partir d’este dilluns i per un periode de set mesos

Els operaris desmontant la coberta actual, que serà substituïda.
Els operaris desmontant la coberta actual, que serà substituïda. | Cedida
Aguaita.cat
02 de maig del 2022
Actualitzat a les 16:22h
L’Ajuntament de la Ràpita inicia les obres de remodelació de la piscina municipal. L’equipament romandrà tancat a partir d’avui, ja que esta setmana comencen les obres per reformar l’equipament esportiu, les quals tenen un pressupost d’execució de 863.793 € i un termini de set mesos.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, exposa que “es tracta d’unes actuacions necessàries perquè milloraran un dels equipaments esportius de la Ràpita en què més afluència de gent hi ha”. Caparrós afegeix que “cada cop estem més prop de fer realitat un dels projectes importants d’aquesta legislatura i que, a més, és molt desitjat per la ciutadania, ja que la piscina actual té 20 anys i necessita una remodelació”.

L’Ajuntament de la Ràpita engega la remodelació integral de la piscina de la Ràpita davant la necessitat de millorar els accessos i la zona dels vestidors. Així com de canviar la coberta actual per una coberta telescòpica que permeti fer un estalvi energètic per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible i que millori la climatització i les condicions en què les persones usuàries gaudeixen de l’equipament. El projecte també contempla la construcció d’una piscina annexa per fer noves activitats.

Accedeix al perfil de contractant per consultar el contracte d’obres per a l’execució del projecte de remodelació de la piscina municipal: http://cutt.ly/jToaYoE