Jordi Gaseni repetirà com a candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de l’Ametlla de Mar

Actualment, l'alcalde de L'Ametlla de Mar és el president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Jordi Gasseni, actual alcalde de L'Ametlla de Mar
Jordi Gasseni, actual alcalde de L'Ametlla de Mar | Cedida
Aguaita.cat
26 d'abril del 2022
Actualitzat a les 14:23h
Jordi Gaseni i Blanch, actual alcalde de l’Ametlla de Mar, tornarà a encapçalar la candidatura d’Esquerra Republicana a l’alcaldia, després  que l’Assemblea de militants l’haja escollit per unanimitat, com a cap de llista. Segons la formació republicana, "Gaseni té per objectiu continuar amb el sanejament de les finances municipals que es va trobar en accedir a l’alcaldia l’any 2015, així com, impulsar diferents projectes de transformació del municipi, alguns dels quals s’han vist retardats per l’impacte dels dos anys de Covid".

"A la gestió econòmica rigorosa dels dos mandats de Jordi Gaseni cal afegir l’impuls de diferents actuacions i projectes en la millora del benestar de la ciutadania, com l’obertura de la residència de gent gran, la construcció de la biblioteca municipal, l’assoliment de l’acord de l’adquisició dels terrenys del Parc del Bon Repòs, l’ampliació del Centre d’Atenció Primària o les inversions per la millora de carrers de Tres Cales", declaren.

Gaseni s’ha mostrat “amb optimisme i ganes de servir al poble” encarant nous reptes com ara; el d’oferir un projecte d’oci nocturn al jovent, la gestió de l’impost del Fons de transició nuclear, la construcció de la rotonda d’accés al poble, la modificació de la depuradora actual, els projectes de les noves depuradores i emissaris submarins a les urbanitzacions del nord, a l’Almadrava; així com, continuar donant suport al sector de la mar i reactivant el polígon industrial amb noves empreses. A més, l’alcalde i candidat, s’ha mostrat determinat a continuar gestionant "amb responsabilitat la hisenda municipal; rebaixant el deute que es va trobar en accedir a l’alcaldia i solucionant els grans contenciosos judicials encara existents".

Esquerra Republicana intentarà revalidar la majoria absoluta que va assolir a les eleccions municipals de l’any 2019. Jordi Gaseni ha encapçalat la candidatura republicana municipal des de l’any 2003, quan es va incorporar com a regidor a l’ajuntament. Alcalde des del 2015, va ser representant territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre entre 2009 i 2011,  i també conseller del Consell Comarcal del Baix Ebre, en diferents legislatures. Actualment, és el president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).