Amposta estrena l’aplicació eAgora per seguir fomentant la participació ciutadana

Es pot descarregar a dispositius Android i iOS i permetrà que entitats i empreses incorporen informació municipal

L'app eÀgora es pot descarregar a Google Play i App Store
L'app eÀgora es pot descarregar a Google Play i App Store | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
25 d'abril del 2022
Actualitzat a les 19:08h
L’Ajuntamentd’Amposta estrena l’aplicaciómòbileAgora, un programarigratuït per a dispositiusAndroid i iOS que volfomentarlaparticipacióciutadana. L’alcalded’Amposta, AdamTomàs, concretava que esta aplicació complementa la que s’havia fet servir fins ara: "Les dos aplicacions conviuran al mateix temps, ja que la de l’Ajuntament és unidireccional i serveix per mantenir informada a la ciutadania, a banda del registre d’incidències, mentre que eAgora té la voluntat de ser un canal de més interacció entre la ciutadania i el consistori", deia Tomàs.

LaregidoradeParticipacióCiutadana, CarlaBonfill, afegia que "aquesta eina fomenta donar visibilitat i reforçar aquelles accions amb un major impacte positiu al municipi i les relaciona directament amb l’Agenda 2030 i els ODS". Bonfill explicava que l’eAgora funciona com una xarxa social, tot i que, a més de perfils personals, les persones usuàries poden seguir canals temàtics per estar al dia de les notícies de la ciutat. Així, les entitats, empreses i la ciutadania podran crear el seu propi perfil i fer servir l’aplicació com a canal de difusió, ja sigui incorporant informació i iniciatives com esdeveniments a l’agenda municipal. 

"L’aplicació eAgora s’està desplegant en altres administracions d’arreu de l’Estat, cosa que permet consultar eAgores d’altres municipis i, alhora, projecta la nostra ciutat cap a l’exterior", tancava la regidora. En un futur s’implementaran altres mòduls que poden permetre la realització d’enquestes i propostes ciutadanes o tràmits municipals, sempre segons les necessitats que es detectin des de l’àrea de Participació Ciutadana.

Podeu descarregar l’app eAgora a Google Play i App Store, i consultar tota la informació corresponent a l’aplicació a:
https://www.amposta.cat/ca/n4/la-ciutat/coneix-amposta/apps-ciutat-amposta/eagora