L'Institut Sòl de Riu realitzarà un taller d'afectivitat, sexualitat i menstruació saludables

Al taller hi participarà l'alumnat de l'ESO de l'Institut Sòl de Riu d'Alcanar, els pròxims dies 26, 27 i 28 d'abril

Es faran catorze tallers a càrrec de l’entitat OUDOCA, on es proporcionarà informació sobre la menstruació i la sexualitat de manera natural i entretinguda
Es faran catorze tallers a càrrec de l’entitat OUDOCA, on es proporcionarà informació sobre la menstruació i la sexualitat de manera natural i entretinguda | Arxiu
Aguaita.cat
25 d'abril del 2022
Actualitzat a les 18:46h
L’Ajuntamentd’Alcanar, amb la col.laboració de l’InstitutSòldeRiu, ha organitzat el taller “Afectivitat, sexualitatimenstruaciósaludables”, destinat a l’alumnat de l’Institut Sòl de Riu. MeritxellUlldemolins, regidoradeJoventut, explica que "tal com indica el PlaLocaldeJoventutdel'Ajuntamentd'Alcanar, és molt necessari dotar d'eines al jovent sobre aquesta i altres necessitats detectades. En este cas, el fet de poder treballar-ho amb tots els actors implicats ens ha permès portar aquesta formació a l'institut, on se troben un gran nombre de joves". 

Es faran catorzetallers a càrrec de l’entitatOUDOCA, on es proporcionarà informació sobre la menstruació i la sexualitat de manera natural i entretinguda. A més, a través de la interacció i diverses dinàmiques es resoldran els dubtes i les inquietuds, alhora que es compartiran experiències. Es parlarà sobre allò que succeeix a les dones quan arriba la menstruació i també què passa quan esta no arriba. També s'aprendrà sobre els cossos i les sexualitats i les diferents formes que tenim de relacionar-nos amb nosaltres mateixos i també la relació amb els altres. 

Al taller hi participarà l'alumnatdel'ESO de l'InstitutSòldeRiu, els pròxims dies 26, 27i28d'abril. "Pensem que és important finançar un taller d'aquestes característiques perquè és imprescindible treballar la diversitat sexual i la pròpia acceptació i autopercepció," conclou la regidora.