Les llibreries de les Terres de l'Ebre es preparen per un Sant Jordi al carrer sense restriccions

A Tortosa i a Amposta les parades es concentraran al nucli antic

Sant Jordi 2019 a Amposta
Sant Jordi 2019 a Amposta | Roser Regolf
Aguaita.cat
22 d'abril del 2022
Actualitzat a les 19:12h
Els llibreters i llibreteres de les Terresdel'Ebre es preparen per a un SantJordi al carrer sense restriccions després de dos anys condicionats per la pandèmia. El sector, molt pendent de la climatologia d'este dissabte, confia recuperar les vendes del 2019
.
Tant a Tortosa com a Amposta, les paradesdellibres i roses es concentraran al nucliantic de les ciutats, després de dos anys amb les parades disperses. A la capital ebrenca, desenes d'estands de llibres i de roses s'estendran entre els carrers Sant Blai, de l'Àngel i de la Rosa, i a  Amposta la festivitat canvia d'ubicació i se celebrarà al carrer Major i a la plaça de l'Ajuntament, amb una vintena de parades. Els autors i autores ebrencs tindran tot el protagonisme en la signatura de llibres.

Avui al vespre també s'escalfen motors a les bibliotequesmunicipals. A laBibliotecaMarcel·líDomingodeTortosa es presenta el projecte 'Bookcrossing' per promourelescasetesd'intercanvidellibres, es lliuraran els premis als lectors més actius i es farà una conferència i una representació teatral sobre Victòria Pujolar Amat. LaBibliotecaComarcalSebastiàJoanArbód'Amposta acollirà al vestíbul la Revetlla de Sant Jordi, abans de la seva reforma integral. S'entregaran els guardons del setzè premi literari de teatre La Carrova i del concurs Llegim Amposta, i es presenta 'Sentir-se encara amb forces', de Jesús Maria Tibau, i 'Final', l'òpera prima de l'ampostí Roger Limbos.