Després d’anar deixant enrere la pandèmia i de no poder realitzar la fira des de l’any 2019, enguany arriba la
16a edició de la
Fira de l’Arròs i del Comerç de l’Aldea els dies
22,
23 i 24 d’abril al
Pavelló d’Esports. Una fira totalment renovada amb l’objectiu principal d’impulsar el comerç local i els productes de proximitat. Dos dels grans actes a destacar que es realitzaran dins de la Fira seran el
Mini Maridatge amb
vins DO de la Terra Alta i la
13a Diada de l’Arròs, Col i Fesols.
La venda de tiquets es realitzarà a les oficines municipals de l’Ajuntament.
Els dos actes tindran aforament limitat.
Un altra de les
novetats incorporades a la
Fira serà la recerca de les
10 carxofetes aldeanes amagades dins del recinte firal, i els guanyadors s’emportaran vals de descompte per bescanviar al comerç local .
Este any
David Bertomeu i Vallès serà la persona encarregada d’inaugurar la Fira. Un
comerciant de l’Aldea provinent d’una família de comerciants, que també
va ser regidor de Comerç i precisament
organitzador de la Fira.
Irene Negre, Tinent Alcalde de l’Ajuntament de l’Aldea ha declarat que : “ Després de dos anys sense poder celebrar la Fira de l’Arròs i el Comerç, tornem amb més força, amb més ganes i amb una renovació de programació i d’imatge per tal d’impulsar la nostra fira. De la mà de la regidoria de Comerç, amb la regidora Berta al capdavant, hem planificat un nou model de fira que ha de posar a l’epicentre de la mateixa el comerç aldeà i els productes de casa nostra, del territori. Apostem per aquest nou model esperant que ens visitin tots aquells que vulguin viure una fira diferent! ” .
L’acte institucional es durà a terme el divendres 22 d’abril a les 18:00hores. Els horaris dels actes d’inauguració són:
-18:00h Recepció Autoritats i invitats a l’Ajuntament.
-18:15h Signatura al llibre d’honor a càrrec del Sr. David Bertomeu Vallès.
-18:30h Acte d’inauguració de la 16a Fira de l’Arròs i del Comerç de l’Aldea.
Consulta la resta d'actes :
https://laldea.cat/sites/default/files/uploads/llibret_fira_arros.pdf