Desmantellat un punt de venda de droga a Amposta

Operació conjunta entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local, amb tres detinguts

La investigació es va obrir gràcies a la col·laboració ciutadana.
La investigació es va obrir gràcies a la col·laboració ciutadana. | Cedida
Redacció
13 d'abril del 2022
Actualitzat a les 15:56h
Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Amposta, conjuntament amb efectius de la Policia Local d’Amposta, van detenir este dimarts dos homes i una dona d’entre 22 i 48 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van desmantellar ahir un punt de venda de droga al detall al carrer Cànovas. L’operació conjunta va venir precedida d’una investigació durant la qual es va confirmar que moltes persones freqüentaven diàriament a qualsevol hora este domicili per comprar-hi bàsicament cocaïna i marihuana.

Esta activitat il·lícita, a càrrec de dos homes i una dona d’una mateixa unitat familiar amb diversos antecedents policials, va generar inseguretat i preocupació veïnal, motiu pel qual es van iniciar gestions de comprovació.

La investigació va permetre reunir els indicis suficients per obtenir una ordre judicial per accedir a este habitatge. El dispositiu es va dur a terme ahir a les 11 del matí per part d’efectius de les unitats d’Investigació i Seguretat Ciutadana, ordre públic i agents de la Policia Local d’Amposta. A l’interior hi van trobar diverses substàncies estupefaents, concretament cocaïna, heroïna i marihuana, gairebé 1.800 euros fraccionats en bitllets així com les tres persones responsables d’este punt de venda, les quals van ser detingudes.

Amb estes detencions, els investigadors donen per desmantellat este punt de venda de droga.

Els detinguts han passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Amposta.