El parc dels Xiribecs torna a acollir el Festival Food Trucks d’Amposta

També se celebrarà el Dia Internacional de la Dansa i el del Circ, el 30 d’abril i 1 de maig

Festival Food Trucks d'Amposta
Festival Food Trucks d'Amposta | Sergi Aznar
Aguaita.cat
13 d'abril del 2022
Actualitzat a les 10:33h
Una vintena de camionetes de cuina sobre rodes tornen al parcdelsXiribecs pel FestivalFoodTrucksd’Amposta, el 30d’abrili1demaig. "Sense gairebé restriccions sanitàries, el Festival de Food Trucks torna a la normalitat no només amb les furgonetes de menjar, sinó també amb músicaendirecte, cinemaalagespa o exposicions de vehicles i motosclàssiques, tot amb estètica dels anys 50 i 60", explicava el regidordeFestes, RamonBel, qui afegia que "el festival vol seguir sent un aparador dels productesdequilòmetrezero, per això gran part de l’ofertagastronòmica és de restauradors i productorsebrencs".

Les "food trucks" oferiran una gran varietat gastronòmica: des d’hamburgueses i entrepans a creps o, entre altres, menjar argentí i mexicà. També hi haurà opcions per a persones veganes o celíaques. Durant tot el cap de setmana també s’ha organitzat la FiradelaCervesaArtesana, amb setestands i 25cerveses diferents d’arreu de Catalunya; així com el CraftyDay, on enguany pararan una quinzena d’artesanes i artesans. Tanmateix, els punxa discos de Recol·lectorsdeVinils seran els encarregats d’amenitzar els dos dies de festival.

Mostresdedansa i circ

Per celebrar el Dia Mundial de la Dansa, el 30 d’abril, entre les activitats del Festival Food Trucks hi haurà una actuació de l’Escola Maria Lozano, a les 12 del migdia, i de l’Escola Jacqueline Biosca, a les 16 hores. Més tard, a les 17 h, l’alumnat del CBE Quick Dance també durà a terme una exhibició, així com ho faran The County Sheriffes, a les 18 h.

D’altra banda, diumenge 1 de maig al matí, s’han organitzat tallers amb diferents disciplines de circ i exhibicions a càrrec d’alumnes de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta (EtcA).

PROGRAMAD’ACTIVITATS

Dissabte30d’abril

12 hores -Obertura Festival de Food Trucks, Fira de la Cervesa Artesana, Crafty day, música i concerts, cinema a la gespa, exposició de Harley’s i cotxes clàssics, exhibicions de dansa i tallers de circ.
12 a 13 hores - Actuació Escola de Ball Maria Lozano (amb motiu del Dia Internacional de la Dansa).
16 a 17 hores -Actuació Escola de Ball Jacqueline Biosca (amb motiu del Dia Internacional de la Dansa).
17 a 19.30 hores -Actuació Modo Swing.
17 a 20 hores -Música de DJ. amb Recol·lectors de Vinils
20 a 21.30 hores -Concert del grup Arlanda
22 a 24 hores -Cinema a la gespa (Projecció de la pel·lícula West Side Story).

Diumenge1demaig

10 hores -Obertura Festival de Food Trucks, Fira de la Cervesa Artesana, Crafty day, música i concerts, cinema a la gespa, exposició de Harley’s i cotxes clàssics, exhibicions de dansa i tallers de circ.
10.30 a 13 hores -Taller amb diferents disciplines de circ i exhibicions de circ a càrrec d’alumnes de l’EtcA.
13 a 17 hores -Música de DJ. amb Recol·lectors de Vinils
17 a 18 hores -Exhibició de ball a càrrec de CBE Quick Dance
18 a 19 hores -Exhibició de ball a càrrec de The Country Sheriffes