L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació ofereix nous cursos monogràfics a Tortosa

Disset formacions especialitzades de l’àmbit artístic, cultural i patrimonial centren l’oferta formativa del centre el tercer trimestre

Algunes  alumnes del curs de restauració de mobiliari, en una antiga edició dels cursos formatius de l'Escola d'Art de Tortosa
Algunes alumnes del curs de restauració de mobiliari, en una antiga edició dels cursos formatius de l'Escola d'Art de Tortosa | S.B.
Aguaita.cat
11 d'abril del 2022
Actualitzat a les 19:07h
L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa ja disposa d’una nova oferta formativa per a este tercer trimestre. En total, 17 cursos monogràfics de temàtica artística, cultural i patrimonial s’ofereixen entre els mesos d’abril i juny a la seu de l’Escola a la ciutat, a la Plaça de Sant Joan, 5.

Experimentar amb el Light Painting, familiaritzar-se amb l’Urban Sketching, aprendre a utilitzar l’Adobe Indesign o fer peces de ceràmica al torn són algunes de les formacions que es podran cursar aquest tercer trimestre a Tortosa. Els cursos estan impartits tant per professionals de l’art i la creació externs al centre, com per l’equip docent de la pròpia Escola.

Esta programació forma part dels més de 120 cursos que l’Escola per l’Art i la Cultura ofereix arreu de la demarcació a través de les 10 subseus de l’Escola -Alcover (Alt Camp), Deltebre (Baix Ebre), Falset (Priorat), Horta de Sant Joan (Terra Alta), l’Arboç (Baix Penedès), la Ràpita (Montsià), Miravet (Ribera d’Ebre), Montblanc (Conca de Barberà), Mont-roig del Camp (Baix Camp) i Torredembarra (Tarragonès)-, així com a Valls (Alt Camp), seu estable del centre.

Podeu consultar tota la programació a la nova web de l’Escola per l’Art i la Cultura, https://www.dipta.cat/eac/. Este espai web vol ser un punt de referència per a la formació en art i cultura de la demarcació, així com un espai de trobada per a la dinamització i l’emprenedoria artístiques.

L'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona va néixer el juny del 2021 com un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona. Impulsat per la Diputació, el projecte recull l'essència de l’Escola d'Art de Tortosa i del Taller de Valls, i vol contribuir a augmentar l'oferta formativa i a intensificar l'activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès.