08
d'abril
del
2022
Actualitzat
a les
18:53h
L'Ampolla es continua posicionant com a espaigastronòmicdelDelta i, aquest cop, ho ha fet al salóinternacionald’alimentació, begudes & food service Alimentaria, al Recinte de Gran Via de FiradeBarcelona. Esta fira ha servit per crear ponts entre l'oferta gastronòmica del municipi i nous consumidors, com per exemple restaurants, botigues especialitzades o la ciutadania.
Les persones que han visitat, des d'aquest dilluns i fins a dijous, l'estand de l'Ampolla, a més de conèixer la varietat de productes que es poden trobar a la localitat, han descobert l'ampli ventall d'oferta turística que ofereix la població. En aquesta línia, els productorslocalsKenshoSake, HarbourGin, OlidelMar i MiradorBadia han representat el municipi mostrant la diversitat de propostes que es produeixen a la població.
Des de la RegidoriadeTurisme de l'Ajuntamentdel'Ampolla "continuem treballant per consolidar l’Ampolla com un referent gastronòmic, ja que tenim una àmplia oferta de productes especials que ens diferencien d'altres municipis. Volem estar al costat de les persones emprenedores perquè els ampolleros i ampolleres continuïn mostrant aquesta empenta que els caracteritza i donin a conèixer l'Ampolla", explica MeritxellFaiges, regidora de Turisme de l'Ajuntamentdel'Ampolla.
La presència de l'Ampolla al saló internacional Alimentaria ha suposat una inversió de 8.000 euros, que s'han destinat al disseny i la producció de l'estand, a la impressió del material promocional i al lloguer de l'espai.
Durant els quatre dies, l'expositor on s'ha promocionat l'Ampolla ha rebut diverses visites de personalitats, entre elles la del delegatterritorialdelGovern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, AlbertSalvadó, i la del director de la FundacióAlícia, ToniMassanés.
Les persones que han visitat, des d'aquest dilluns i fins a dijous, l'estand de l'Ampolla, a més de conèixer la varietat de productes que es poden trobar a la localitat, han descobert l'ampli ventall d'oferta turística que ofereix la població. En aquesta línia, els productorslocalsKenshoSake, HarbourGin, OlidelMar i MiradorBadia han representat el municipi mostrant la diversitat de propostes que es produeixen a la població.
Des de la RegidoriadeTurisme de l'Ajuntamentdel'Ampolla "continuem treballant per consolidar l’Ampolla com un referent gastronòmic, ja que tenim una àmplia oferta de productes especials que ens diferencien d'altres municipis. Volem estar al costat de les persones emprenedores perquè els ampolleros i ampolleres continuïn mostrant aquesta empenta que els caracteritza i donin a conèixer l'Ampolla", explica MeritxellFaiges, regidora de Turisme de l'Ajuntamentdel'Ampolla.
La presència de l'Ampolla al saló internacional Alimentaria ha suposat una inversió de 8.000 euros, que s'han destinat al disseny i la producció de l'estand, a la impressió del material promocional i al lloguer de l'espai.
Durant els quatre dies, l'expositor on s'ha promocionat l'Ampolla ha rebut diverses visites de personalitats, entre elles la del delegatterritorialdelGovern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, AlbertSalvadó, i la del director de la FundacióAlícia, ToniMassanés.