La Regidoria de Cultura de l'Ampolla promou una gran varietat d'actes per la setmana cultural

La fita, que s'organitza cada any per incentivar la cultura entre els ampolleros i les ampolleres, tindrà lloc del 22 al 29 d'abril.

Festa dels Tres Tombs a l'Ampolla
Festa dels Tres Tombs a l'Ampolla | Aguaita.cat
Aguaita.cat
08 d'abril del 2022
Actualitzat a les 12:38h
La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de  l'Ampolla ha organitzat un any més la Setmana Cultural, que se celebrarà  del 22 al 29 d'abril. El tret de sortida a les diverses activitats i actes el  donarà la presentació del llibre 'El Misteri del Suriv Anoroc', a càrrec de la  seua autora Laia Ropals, que tindrà lloc el divendres 22 d'abril, a les 18.30  hores, a la Biblioteca Municipal de l'Ampolla.  

Al llarg de la setmana, a la Biblioteca Municipal, hi haurà contacontes per  a tots els cursos de l'Escola Mediterrani i, el dijous 28 d'abril, a les 18.30  hores, s'ha organitzat l'espectacle Memòries líquides. Veus de les  bugaderes, de la mà de Rosa Vendrell. El Grup de Teatre de l'Ampolla, el  divendres 29 d'abril, a les 18.30 hores, també a la Biblioteca Municipal,  oferirà l'espectacle 'Un tast literari'. 

Paral·lelament, l'Escola Mediterrani promourà, del 22 al 29 d'abril, un  concurs de dibuix entre l'alumnat de 5è i 6è que girarà entorn la temàtica Un món divers, una resposta dialogada. El dimecres 27 d'abril, a les 17  hores, el centre escolar també ha organitzat una jornada de portes  obertes. 

A més a més, en el marc de la Setmana Cultural 2022, el diumenge 24  d'abril, a les 11 hores, tindrà lloc la XXI edició dels Tres Tombs l'Ampolla, i el dissabte 30 d'abril, a les 10 hores, es farà una sortida al Teatre Victòria  de Barcelona per assistir a l'espectacle Billy Elliot, el musical. La Regidoria  de Cultura de l'Ajuntament de l'Ampolla subvenciona la meitat del cost del  transport per participar en aquesta activitat amb l'objectiu de promoure el  consum de cultura entre la ciutadania.