L’ICS Terres de l’Ebre celebra el «Dia Mundial de l’Activitat Física»

Els diferents Equips d’Atenció Primària de les Terres de l’Ebre han organitzat caminades saludables, xerrades i sessions d’activitats físiques a diversos municipis del territori

Un grup de persones fan esport a la plaça del Carrilet on es troba situat el CAP del Temple
Un grup de persones fan esport a la plaça del Carrilet on es troba situat el CAP del Temple | ICS Ebre
Aguaita.cat
07 d'abril del 2022
Actualitzat a les 0:24h
Un any més l’ICS Terres de l’Ebre s’ha sumat a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, per a promocionar la salut i el benestar a través de l’activitat física, coorganitzat, amb altres entitats, diferents activitats arreu del territori.

Ho ha fet gràcies a la participació dels diversos membres dels equips d’atenció primària d’infermeria, medicina, dietètica i nutrició, benestar emocional, etc.

Hi ha hagut caminades populars a Gandesa, la Ràpita, Móra d’Ebre, Móra la Nova, La Palma d’Ebre, Amposta, l’Ametlla de Mar i Santa Bàrbara. Al costat del CAP de Roquetes s’ha creat amb un circuit d’activitat física i al CAP del Temple una sessió d’estiraments.

A més a més, ja s’han començat a fer diferents xerrades i tallers gratuïts adreçats a la població per transmetre els beneficis de l’activitat física en general, també sobre l’estat d’ànim i la gestió de les emocions, la seva relació amb el seguiment de l’alimentació saludable i la nutrició esportiva. Aquestes activitats tenen lloc als CAPs, instituts, col·legis, associacions, ajuntaments, llar de jubilats i residències, entre altres, i tindran continuïtat al llarg de tot el mes d’abril perquè la campanya pugui arribar a més persones.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) fa molts anys que reconeix la pràctica d’activitat física diària com a font de salut, benestar i prevenció de malalties.