«Benifallet, tots els camins t'hi porten»: turisme de qualitat i proximitat, al cor de l'Ebre

Benifallet es promociona turísticament i es reivindica com a centre de les quatre comarques ebrenques amb atractius com les activitats al riu, rutes de senderisme i allotjament i restauració de Km 0

El Llagut de Benifallet navegant per l'Ebre
El Llagut de Benifallet navegant per l'Ebre | Benifallet Turisme
Aguaita.cat
06 d'abril del 2022
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:54h
'Benifallet, tots els camins t'hi porten' és la nova campanya amb què l'Ajuntament de Benifallet presenta la seua proposta turística, àmplia i diversa, per aquest any 2022. És una campanya que forma part i és continuïtat del segell "Cor de l'Ebre" impulsat l'any passat amb dos objectius: reconnectar el públic després d'un any de pandèmia i oferir el municipi al turista i visitant com a camp base atenent la seva posició geogràfica. Benifallet, al centre del conjunt de les Terres de l'Ebre, municipi que limita amb tres de les seues quatre comarques, de connexió de l'antiga Corona d'Aragó (Catalunya, València i Aragó) s'oferix com lloc de gaudir i d'estada per conèixer i assaborir les Terres de l'Ebre.

Les Coves de Benifallet , que els mesos d'abril i maig obren de dimecres a divendres, obriran tots els dies per Setmana Santa i no tancaran a migdia Divendres Sant, dissabte i Diumenge de Pasqua. Pel que fa al Llagut, que viatja els caps de setmana, també per Setmana Santa oferirà sortides tots els dies a les 11, 12.30, 16.30 i 18.00 hores. Des de l'Ajuntament es recomana als visitants concertar cita prèvia. A les Coves i el Llagut, la proposta Cor de l'Ebre es complementa amb les activitats al riu (piragüisme, caiac, canoes), d'aventura (tirolines), la proposta de Via Verda, el senderisme pels GR7 i GR99 i les rutes per la Serra de Cardó, la visita gratuïta al poblat ibèric del Castellot de la Roca Roja, entre moltes altres propostes. Tot això, adobat amb una àmplia oferta de restauració i allotjament i amb els productes KM0 a l'abast.

 

Nova imatge de promoció turística de Benifallet Foto: Ajuntament de Benifallet