La Ràpita programa activitats infantils i juvenils per a les vacances de Pasqua

La Ràpita programa ‘Fem pasqüeta’, un conjunt d’activitats infantils i juvenils per a les vacances de Pasqua adreçades a totes les edats

La Ràpita programa activitats de lleure al municipi durant totes les vacances de Pasqua
La Ràpita programa activitats de lleure al municipi durant totes les vacances de Pasqua | Cedida
Aguaita.cat
04 d'abril del 2022
Actualitzat a les 18:58h
LaRàpita programa ‘Fem pasqüeta’, un conjunt d’activitatsinfantils i juvenils per a les vacances dePasqua adreçades a totes les edats. La programació inclou activitats de lleure, esportives i culturals els dies 11, 12, 13 i 14 d’abril. ElregidordeJoventut, RafaBalagué, exposa que “engeguem una programació d’activitats diverses perquè els xiquets i xiquetes puguin decidir què volen fer depenen dels seus gustos”.

Als matins, l’activitat se centra al ParcdeGarbí de les 10 fins a les 13 hores. Dilluns, dimarts i dimecres hi haurà tallers, inflables i activitats lúdicoeducatives a càrrec de l’Ascsp Llança’t per a infants de 0 a 14 anys. A partir de les 11 hores, i per a nens i nenes de 3 a 16 anys, el dilluns s’organitzaran tornejos de tennis i pàdel a càrrec del Centre Esportiu Jonnhy Montañes; el dimarts, de futbol a càrrec de la Unió Esportiva Rapitenca; i el dimecres, esports aquàtics a càrrec de MesMar. Pel que fa al dijous, de 10 a 13 hores, hi haurà activitats aquàtiques: caiac, vela, paddle surf, bicis de mar… a càrrec de MesMar (els menors de 12 anys han de venir acompanyats d’un adult); i d’11 a 13 hores, gimcana familiar ‘Anem a buscar els ous de Pasqua’ a càrrec de l’Ascsp Llança’t.

A les tardes, el dilluns es durà a terme l’escape room ‘Enigma al Museu’ de 16.30 a 18.30 hores a l’Església nova a càrrec de Ràpita scape i adreçat a joves de 10 a 16 anys; l’espai de jocs infantils a càrrec de l’associació Artra de 17 a 20 hores al Parc de Garbí, el taller d’iniciació a la Boxa de 17.30 a 19 hores al Parc de Garbí a càrrec de Team Boxa i adreçat a persones de 5 a 99 anys; i la presentació del ‘Conte dels conills i els cargols’, el taller de pintura amb aquarel·la, a càrrec de l’autor Òscar Capilla i la il·lustradora Miguela Sanz, i el sorteig d’un conte entre els assistents, a les 17.30 hores a la Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó. L’activitat de la biblioteca es durà a terme l’endemà a la mateixa hora, i l’escape room, es repetirà dimarts i dimecres.

El dimarts a la tarda, a les 17 hores a la plaça del Barranc dels Penjats, tindrà lloc el taller de mones tradicionals a càrrec de Som Cuina, el taller de Morra a càrrec de Morràpita i el taller de birles infantil a càrrec de Morràpita i el Centre Obert Municipal. El dimecres, a les 18 hores, es durà a terme una sessió de contacontes musical a càrrec de Lluc Carles i Eva Campomar al Parc de Garbí. I per tancar la programació, el dijous, a les 17 hores, hi haurà l’espai de circ: boles, xanques de fusta, slackline, barra de fusta per als més petits, plats xinesos, carioques, masses, po-go… al Parc de Garbí; i a les 19 hores, l’espectacle dels ‘Coloraines Band’ de jocs i cançons infantils, també al Parc de Garbí.

Algunes de les activitats requereixen inscripció prèvia. Les inscripcions es podran fer a partir de demà a entrades.larapita.cat.