L'Ajuntament de Tortosa tanca la liquidació de l'exercici 2021 amb un romanent de 4,9 M€

Una de les primeres modificacions que es portaran al ple per a aprofitar part del romanent se centrarà en la transformació del carrer Barcelona, on es planteja un urbanisme més amable amb les persones, amb voreres més amples i carril bici

Façana de l'Ajuntament de Tortosa
Façana de l'Ajuntament de Tortosa | Aguaita.cat
Aguaita.cat
04 d'abril del 2022
Actualitzat a la 13:00h
L'Ajuntament de Tortosa ha tancat la liquidació del pressupost municipal del 2021 amb un romanent de tresoreria de 4.937.472,30 euros. L'alcaldessa, Meritxell Roigé, ha fet una lectura molt positiva d'esta dada, ja que remarca que "és el fruit de la bona gestió financera feta pel govern municipal, aconseguint recursos d'altres administracions i administrant els recursos de forma eficient al llarg de tot l'exercici pressupostari", ha apuntat.

Davant d'este romanent, l'alcaldessa ha avançat la voluntat de dur a terme modificacions pressupostàries al llarg de l'exercici pressupostari actual per tal d'aprofitar estos recursos. Concretament, ha detallat que l'objectiu del govern és plantejar noves actuacions que vagen directament a seguir incidint en la millora de la via pública, com ara camins, voreres, enllumenat, asfaltatge o enjardinaments, entre d'altres, i també a atendre les necessitats socials que siguen necessàries, ha dit Roigé.

En este sentit, una de les primeres modificacions que es portaran al ple per a aprofitar part del romanent se centrarà en la transformació del carrer Barcelona, on es planteja un urbanisme més amable amb les persones, amb voreres més amples i carril bici. Esta actuació també compta amb finançament dels fons Next Generation, que l'Ajuntament de Tortosa ha rebut per a seguir implementant zones de baixes emissions que s'adiuen amb l'Agenda 2030 per fer una ciutat més sostenible i amable amb la ciutadania.