Els Mossos d’Esquadra aborden el ciberassetjament entre el jovent en una xerrada a Deltebre

La xerrada s’ha dut a terme aquest dimecres, al Centre Fluvial del Delta, a càrrec del cos de Mossos d’Esquadra de les Terres de l’Ebre

Aguaita.cat
31 de març del 2022
Actualitzat el 01 d'abril a les 12:29h
Imatge de la xerrada informativa sobre com abordar el ciberassetjament a càrrec dels Mossos a Deltebre
Imatge de la xerrada informativa sobre com abordar el ciberassetjament a càrrec dels Mossos a Deltebre | Ajuntament de Deltebre
L’AjuntamentdeDeltebre, en el marc del PlaEducatiud’Entorn, ha organitzat una xerrada dirigida a les famílies dels centres educatius del municipi. La conferència ha permès abordar una qüestió vigent i d’actualitat que preocupa i ocupa als pares i a les mares: el ciberassetjament.
El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, CarlosSerra, ha explicat que “el nostre compromís, com Ajuntament de Deltebre, és continuar dotant de recursos i accions que puguin enfortir el Pla Educatiu d’Entorn i, entre aquestes, oferir més formacions per dotar de recursos i eines per atendre els fills i filles en les màximes garanties possibles”.
La xerrada s’ha dut a terme este dimecres, al CentreFluvialdelDelta, a càrrec del cos de Mossosd’EsquadradelesTerresdel’Ebre. S'emmarca en les diferents accions que l’Ajuntament de Deltebre impulsa en el context del Pla Educatiu d’Entorn como són el cas del reforç escolar, català per a famílies nouvingudes, activitats dels casals d’estiu, sessions auxiliars de conversació amb anglès, etc.