Torna la cursa de les 1.000 Escales Flixanques

Es tracta d’una cursa que recorre el municipi passant per gran part dels trams d’escales existents

Imatge d'arxiu de la Cursa de les 1000 Escales Flixanques
Imatge d'arxiu de la Cursa de les 1000 Escales Flixanques | Cursa de les Mil Escales Flixanques
Aguaita.cat
25 de març del 2022
Actualitzat a les 11:27h
Després de dos anys sense una de les curses més emblemàtiques del municipi, Divendres Sant, 15 d’abril, torna la cursadeles1.000escalesflixanques en el seu format original. Una cursa que recorreelmunicipi passant per gran part dels tramsd’escales existents i acumulant un desnivellde170metres aproximadament.

El punt de sortida i d’arribada és el bar l’Escala, principal organitzador de l’esdeveniment, i la carrera compta amb dosmodalitats: la cursapopular de 2.500metres de recorregut i la competiciódedosvoltes (uns 5.000metres).

Pel que fa a les inscripcions, totes les persones que vulguin participar caldrà que s’inscriguin a través del web www.runedia.com, per un preu de 6 euros en la modalitat popular i 12 euros en la competició. Tots els participants rebran una samarreta tècnica de la cursa i entraran al sorteig de vuit mones de les pastisseries Fleca Margalef, Forn Montserrat, Pastisseria Els Perxis i Pastisseria Larrosa. En el cas de la cursa de competició, hi haurà premis en metàl·lic per a les tres primeres persones guanyadores de cada categoria (masculí i femení).

Amb tot, el Bar l’Escala, el CentreExcursionistadeFlix i l’AjuntamentdeFlix, tots ells organitzadors de l’esdeveniment, celebren la tornada del format original i animen a tothom a  participar i a gaudir d’aquesta cursa tan  característica del municipi.
 

Cartell de la 'Cursa de les 1000 escales Flixanques 2022' Foto: Cedida