LA DO Oli Terra Alta, Freshly Cosmetics i Cal Forner de Batea, premiats a La Nit de la Cambra a Reus

La Terra Alta, premiada a la Nit dels Premis Cambra Reus 2022

La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà va ser l'encarregada de lliurar el premi a la DOP Oli de la la Terra Alta
La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà va ser l'encarregada de lliurar el premi a la DOP Oli de la la Terra Alta | Consell Comarcal de la Terra Alta
Aguaita.cat
21 de març del 2022
Actualitzat a les 15:55h
La Nit dels Premis Cambra Reus ha guardonat enguany quaranta-cinc empreses i professionals de la demarcació de Tarragona i l'Ebre, entre les quals s’hi troba la Denominació d’Origen Protegida Oli Terra Alta, l’empresa Freshly Cosmetics, que té el seu centre logístic ubicat a Gandesa, i el forn de pa i pastisseria Cal Forner de Batea.

La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, que va ser l’encarregada de lliurar el guardó a la DOP Oli Terra Alta, va agrair la tasca feta al segell en posar en valor un producte agroalimentari de qualitat i el seu treball per l’excel·lència.

Sanromà també va destacar que a través de la DOP s’aconseguix destacar el paper de la pagesia i enllaçar-la amb el sector de la restauració i el producte final. “Hem de creure en el producte de proximitat i en un model de comarca sostenible”.

La presidenta de l’ens comarcal terraltí també va aprofitar la seua intervenció per donar l’enhorabona a tots els guardonats, especialment als de la Terra Alta, ja que visualitzen que són tan importants les petites empreses familiars com les grans empreses instal·lades a la comarca amb un creixement potencial molt important.