Investiguen tres homes que robaven taronges en una explotació agrícola de Tortosa

La Guàrdia Civil va enxampar els lladres diumenge durant un servei de prevenció de delictes mediambientals

Un agent revisant les caixes i bosses de taronges.
Un agent revisant les caixes i bosses de taronges. | Cedida
Redacció
16 de març del 2022
Actualitzat a les 15:44h
La Guàrdia Civil investiga a tres individus per un delicte de furt de taronges. Diumenge passat, agents del Seprona van enxampar els tres homes quan robaven els cítrics en una explotació agrícola de Tortosa, al marge esquerre del riu Ebre. La patrulla de prevenció de delictes mediambientals va veure una furgoneta amb moltes bosses de taronges i caixes, en una finca del barranc de Sant Antoni. Quan els van preguntar, els tres homes no van donar "explicacions lògiques i convincents" i els agents els van identificar i els van informar que serien investigats com a presumptes autors d'un delicte de furt de productes agrícoles, ja que no tenien autorització ni permís del propietari de la finca.

Les diligències penals obertes s'han entregat al jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa i les taronges que s'han comissat s'entregaran al centre benèfic de Càritas d'Amposta.

La Guàrdia Civil ha traslladat les actuacions als Mossos d'Esquadra per si els tres investigats poden estar relacions amb altres fets similars que hagen estat denunciats a la zona.