Així està deixant el temporal la barra del Trabucador

Ens desplacem fins a la Barra del Trabucador per captar de primera mà els efectes del temporal

La barra del Trabucador  després del temporal este matí
La barra del Trabucador després del temporal este matí | Aguaita.cat
Aguaita.cat
15 de març del 2022
Actualitzat a les 17:10h
Tal com informàvem ahir al vespre el temporal de mar tornar a assetjar la barra del Trabucador.L'empresa Infosa que explota les salines ha decidit no obrir ni avui ni demà i tots els transports han estat cancel·lats. Des de l'Aguaita.Cat ens hem desplaçat amb un cotxe 4x4 per captar imatges gràfiques de primera mà de com el temps torna a assetjar el Trabucador i la Costa de l'Ebre, que va guanyant fragilitat any rere any amb cada temporal.
 
 

 

 
 Fotots: Aguaita.Cat/ Cristian Jensen Marcet

Previsió Meteorològica

La borrasca Cèlia tenyirà el cel de vermell i portarà fortes pluges


Diverses localitats del País Valencià ja han patit un fenomen meteorològic que s'apropa a Catalunya: la pols sahariana que tenyeix el cel de vermell i contamina l'aire. 
Es tracta d'una tempesta de fang, un fenomen habitual per la proximitat del desert africà, que genera el 70% de la pols a escala mundial.

Abans que arribe la pols ja hi haurà episodis meteorològics adversos, com ara pluges intenses i grans onades, segons ha advertit el Servei Meteorològic de Catalunya, que ha emés un avís de perill per l'estat de la mar i la intensitat de les precipitacions.Quan empitjorarà més el temps, però, serà amb l'arribada de dissabte a la tarda a diumenge al migdia. Estan previstes pluges abundants i generals en gran part del territori, que podrien superar els 100 litres acumulats al nord-est del país. Encara serà més adversa la situació meteorològica de diumenge a dilluns.