Torna la Passió d'Ulldecona amb un nou actor al paper de Jesús i música en directe

La representació compta enguany amb una vuitantena d'actors i tècnics i l'entitat confia fer créixer el cos escènic

Jordi Reverté, actor i sotsdirector de la Passió d'Ulldecona, Núria Ventura, alcaldessa d'Ulldecona, i Juanjo Sans, president de l'entitat i actor, en la presentació de la temporada 2022.  Data de publicació: divendres 11 de març del 2022, 13:10  Localització: Ulldecona  Autor: Anna Ferràs
Jordi Reverté, actor i sotsdirector de la Passió d'Ulldecona, Núria Ventura, alcaldessa d'Ulldecona, i Juanjo Sans, president de l'entitat i actor, en la presentació de la temporada 2022. Data de publicació: divendres 11 de març del 2022, 13:10 Localització: Ulldecona Autor: Anna Ferràs | Anna Ferràs ( ACN)
Aguaita.cat
11 de març del 2022
Actualitzat a les 16:31h
Després de dues temporades atípiques, la Passiód'Ulldecona, que es representa ininterrompudament des de 1955, torna amb forces raonaves, il·lusió i també moltes novetats, tot i que no s'han desvelat totes. La principal és el nou actor que representa a Jesús, el paper principal, la música en directe de la soprano Consol Vericat -filla de l'actor més veterà de la Passió- i la recuperació de la composició musical de Miquel Querol, musicòleg i poeta d'Ulldecona, per al moment del descens de Jesús de la creu. Enguany hi ha uns seixanta actors i una vintena de tècnics de tramoia, vestuari i maquillatge i el repte és incentivar el relleu generacional en un cos escènic que havia arribat a tenir dos-cents participants.