La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó d'Amposta tanca per la reforma integral

Divendres 25 de març serà l’últim dia de servei a la Biblioteca, que tancarà portes i, mentre duren les obres es traslladarà el préstec a l’Oficina de Turisme

Aguaita.cat
07 de març del 2022
Actualitzat a les 20:17h
Pla General de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó, a Amposta
Pla General de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó, a Amposta | Arxiu
La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó es prepara per a la reforma integral del seu edifici, que s’ha de dur a terme els propers mesos. Una obra amb un pressupost de licitació de 1.147.00 euros (IVA inclòs) per millorar el sistema tèrmic, eliminar les barreres arquitectòniques i reorganitzar els espais per adaptar-los als usos actuals després que l’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació, que ocupava la planta baixa, s’haja traslladat ja definitivament al restaurat edifici de Lo Sindicat.

Tot i que les obres no està previst començar fins a l’abril, la Biblioteca, situada a Amposta tancarà unes setmanes a partir del 25 de març per poder traure tant el fons de documents i llibres com el mobiliari i deixar l’edifici buit. Mentre l’edifici actual estigui en obres, el servei de préstec es traslladarà a l’Oficina de Turisme, a l’avinguda Sant Jaume. La data d’obertura en este emplaçament provisional es donarà a conèixer tan aviat com se sàpiga.  

Les obres compten amb una subvenció de la Generalitat de 400.000 euros, del Departament de Cultura.