Roquetes crea un canal de Telegram per ajudar a la recerca de feina i orientar a les empreses

"Roquetes, formació i treball" i "Roquetes Empresa" són el nou canal de L'Ajuntament per dinamitzar la ciutat, ajudar en la recerca de feina i fer xarxa empresarial

Aguaita.cat
28 de febrer del 2022
Actualitzat a les 20:15h
Carrer Major de Roquetes
Carrer Major de Roquetes | S.A.
L'Àrea de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Roquetes ofereix dos canals de difusió mitjançant l'aplicació Telegram per a informar sobre formació i ocupació, "Roquetes formació i treball" i als comerços i empreses sobre temes del seu interès "Roquetes Empresa".

El canal és públic i tothom qui ho vulga s’hi podrà subscriure a través del següent enllaç:
https://t.me/roquetesformacioitreball 
i rebre directament al telèfon mòbil totes les notícies, alertes, consells i últimes hores relatives a formació i ofertes laborals.
Per poder-se unir al canal cal descarregar-se l’aplicació Telegram que és gratuïta i està disponible tant per a Android com per a dispositius amb el sistema operatiu iOS.
 

L'Ajuntament de Roquetes disposa d'un nou canal de Telegram per oferir formació i oportunitats al municipi Foto: Cedida


"Roquetesformaciói treball "

Des de l’àrea de dinamització econòmica de l’Ajuntament de Roquetes s’ofereix un nou servei creant un canal de difusió d’informació per mitjà de l’aplicació Telegram, que pot ser utilitzada tant en mòbils i tauletes digitals com en ordinadors.

A través del canal de Telegram “Roquetes Formació i Treball” podran obtenir informació i novetats sobre temes relacionats amb formació i ocupació.