PIMEC i l'Ajuntament de Móra d'Ebre treballaran conjuntament per impulsar l'activitat empresarial local

La patronal ha traslladat als membres de l'administració pública les necessitats del teixit productiu

Aguaita.cat
22 de febrer del 2022
Actualitzat a les 12:03h
Reunió entre PIMEC i l'Ajuntament de Móra d'Ebre
Reunió entre PIMEC i l'Ajuntament de Móra d'Ebre | Cedida
PIMEC Terres de l’Ebre i l’Ajuntament de Móra d’Ebre s’han compromès a continuar treballant conjuntament per impulsar l’activitat empresarial local en benefici de la reactivació i la recuperació econòmica del territori.

Al llarg d’una reunió institucional al consistori, la patronal ha traslladat als membres de l’administració pública les necessitats del teixit productiu i ha posat en valor la importància de la col·laboració publicoprivada a l’hora de trobar sinèrgies i d’impulsar mesures que siguen beneficioses per a les pimes i els autònoms, com promoure el comerç de proximitat o accions encaminades a millorar la viabilitat i la competitivitat empresarial, entre altres propostes.

Per part seua, l’Ajuntament de Móra d’Ebre ha destacat els canvis al model de treball que estan afectant les empreses locals, i també ha defensat les accions conjuntes entre les entitats socials i econòmiques i l’administració a l’hora d’aconseguir acords i col·laboracions per assolir els reptes del municipi.

A la reunió hi ha participat l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, la presidenta de PIMEC Terres de l'Ebre, Elizabet Zapater, i la secretaria de la patronal a la demarcació de Tarragona, Gemma Gasulla.