Un gran mural per celebrar els 50 anys del Centre d’Educació Especial Sant Jordi de Jesús

L’alumnat ha decorat les parets de l’escola amb el suport de l’il·lustrador i exalumne de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona Miki Pérez

Els alumnes del centre pintant el mural
Els alumnes del centre pintant el mural | Diputació de Tarragona
Aguaita.cat
15 de febrer del 2022
Actualitzat a les 19:20h
Un gran mural per commemorar el 50è aniversari del Centre d’Educació Especial (CEE) Sant Jordi de la Diputació de Tarragona a Jesús-Tortosa. L’alumnat de l’escola ha decorat aquests dies les parets del centre amb un dibuix que recull el lema “eduquem amb el cor”. Per fer-ho, han comptat amb el suport de l’il·lustrador i exalumne de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Miki Pérez.
 
Esta activitat forma part dels actes de celebració del 50è aniversari del CEE Sant Jordi. El centre va obrir portes l'any 1971 amb l'objectiu d'atendre infants i joves amb necessitats educatives especials de les quatre comarques de l'Ebre. Durant 5 dècades ha crescut oferint una resposta de qualitat a l’alumnat, amb l'objectiu d'afavorir i facilitar la seva integració social i laboral. Durant els cinquanta anys han passat per l'escola un total de 500 alumnes.