El Fòrum Jove fa un pas endavant per ser un espai referent per al jovent al territori

Amposta programa una cinquantena d'activitats en diferents espais de la ciutat del 16 al 18 de febrer

Presentació del Fòrum Jove de les Terres de l'Ebre a Amposta
Presentació del Fòrum Jove de les Terres de l'Ebre a Amposta | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
24 de gener del 2022
Actualitzat a les 17:33h
El FòrumJoved'Amposta creix per convertir-se en el FòrumJovede lesTerresdel’Ebre i ser un espai de referència per al jovent de les quatre comarques. Del 16 al 18 de febrer, els centreseducatius i els jovesebrencs podran participar en més de 50 activitats organitzades en diferents espais de la capital del Montsià. S'incentivaran espais de debat sobre les qüestions que preocupen els joves i també trobaran una representació dels serveis i eines que tenen disponibles al territori, sobretot respecte a l'emancipació, la salut, la formació, l'emprenedoria o la participació. Durant el Fòrum Jove s’engegarà la prova pilot del programaOrienta't i el Serveid'OrientacióEducativaLaboral.

Una de les novetats és l'increment i la especificitat de les activitats, que també s'han creat de forma participativa amb l'alumnat dels centres "per respondre a les seves necessitats i complir amb les mesures sanitàries".

A l'espai de la fira, també hi haurà 25estands de centreseducatius. Xerrades sobre associacionisme i emprenedoria juvenil; tallers d’art, d'ocupació i de relació a l'espai públic; un trivial per la ciutat; visites guiades al FabLab i el Sindicat; i obres de teatre i exposicions són algunes de les activitats que es podran gaudir en altres espais com el Casal, l'Oficina Jove, Lo Sindicat, el Mercat o el parc dels Xiribecs.