La Costa Daurada i les Terres de l'Ebre potencien la seua projecció com a destinacions familiars

El Patronat crea experiències innovadores en l'àmbit del patrimoni, les platges i l'enoturisme

Aguaita.cat
27 de desembre del 2022
Actualitzat a les 17:08h
El món de la vinya s’obre a les famílies amb noves experiències
El món de la vinya s’obre a les famílies amb noves experiències | Arxiu
ElPatronatdeTurisme de la DiputaciódeTarragona augmentarà la projecció de la CostaDaurada i les Terresdel'Ebre com a destinacionsturístiquesfamiliars. Dins del projecteeuropeuPECTTurisTIC en família, s'ha impulsat la creació d'experiències innovadores adreçades a este públic i s'ha implicat una xarxa de més d'un centenar d'agents públics i privats en el disseny i l'impuls del turisme familiar amb criteris d'especialització, innovació i sostenibilitat. Les iniciatives s'aglutinen en tres àmbits, PatrimoniCultural, PlatjaInnovadora i Vinyaenfamília. Eurecat ha creat el portal-aplicació 'Costa Daurada & Terres de l'Ebre Trip&Kids' i una plataforma TDS2+ per gestionar i analitzar la informació amb intel·ligència de dades.
Per la promoció de les marques com a destinacions familiars s'han editat nous catàlegs de propostes experiencials, pautes per adaptar els equipaments i els recursos turístics a les famílies de manera sostenible i responsable, juntament amb un nou relat que posa al centre els infants.
De fet, 1.500alumnes han participat en el TurisTICchallenge, un itinerari educatiu que s'ha fet els últims dos cursos per estimular el coneixement del patrimoni, el sentiment de pertinença i d'orgull perquè siguen els futurs prescriptors i ambaixadors dels actius turístics del territori.