La Ràpita demana precaució a la ciutadania per l'important augment de contagis al municipi

En la darrera setmana s'han detectat 110 casos positius de covid-19 al municipi

Façana de l'Ajuntament de la Ràpita
Façana de l'Ajuntament de la Ràpita | Cedida
Aguaita.cat
20 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:57h
L’Ajuntament de la Ràpita fa una crida a la ciutadania per demanar als rapitencs i rapitenques que tinguen precaució davant l’augment notable de casos positius de covid-19 al municipi estes darreres setmanes. Des del consistori se subratlla la necessitat de seguir les mesures essencials per evitar els contagis: l’ús correcte de la mascareta, la neteja de mans, la distància social i la ventilació dels espais interiors.

"Portàvem una temporada molt bona pel que fa als contagis de la pandèmia, però sembla que des de fa dues setmanes la situació torna a empitjorar. Demano a tots els rapitencs i rapitenques compromís i esforç individual i col·lectiu per controlar la pandèmia, és imprescindible complir i respectar les mesures essencials", ha manifestat l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós.

L’actual situació a la Ràpita no és bona, ja que només en l’última setmana s’han detectat 110 casos positius de covid-19 al municipi. Des de l'Ajuntament es recorda que s’apropen dates importants per estar en família i amics, "però cal ser conscients i tenir present que ara és més l’important frenar els contagis i posar fi a la pandèmia".