Amposta busca protagonistes per a l’anunci del Pla Local de Joventut

Si tens entre 13 i 29 anys pots enviar un vídeo de 45 segons explicant els reptes i neguits sobre el teu futur, fins al 9 de gener

Aguaita.cat
16 de desembre del 2021
Actualitzat a les 18:22h
Imatge d'arxiu d'un càsting
Imatge d'arxiu d'un càsting | Arxiu
L’àreadeJoventut de l’Ajuntamentd’Amposta fa una cridaperprotagonitzar la seua novacampanya a les xarxessocials, concretament per fer difusió del PlaLocaldeJoventut. L’objectiu és trobar la cara de la persona o les persones que participaran en un seguit d’anuncis on es detallarà la finalitat del Pla Local, amb els àmbits d’actuació i les accions que es realitzaran des de la regidoria de Joventut.

Per participar en el càsting només s’ha de tenir entre 1329anys i enviarunvídeo de 45 segons explicant els reptes i incerteses que tenen els i les joves sobre el seu futur. El missatge, que s’ha de fer arribar al WhatsappdeJoventut (649872409), també haurà d’incloure el nom i cognoms, l’edat i la població de la persona participant.

El Pla Local de Joventut d’Amposta és l’eina de l’Ajuntament per promoure les polítiques de Joventut dels pròxims tres anys. D’esta manera, partint de diferents àmbits com el benestar, l’educació, la participació, el treball o l’habitatge, el Pla estableix les accions que s’han de dur a terme, les prioritats i el calendari a seguir per facilitar el procés de desenvolupament i emancipació del jovent en els diferents àmbits vitals.