Sis projectes opten al Premi Emprenedoria que convoca el Consell Comarcal del Baix Ebre

El guardó té l’objectiu de reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades al Baix Ebre

Reunió del jurat del Premi Emprenedoria del Baix Ebre
Reunió del jurat del Premi Emprenedoria del Baix Ebre | Cedida
Aguaita.cat
10 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:02h
Un total de sis projectes empresarials opten al Premi Emprenedoria, que convoquen el Consell Comarcal del Baix Ebre i la societat Baix Ebre Innova, un guardó que té l’objectiu de reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades al Baix Ebre. Els membres del jurat s’han reunit avui per valorar les diferents candidatures i el veredicte es farà públic el 15 de desembre, quan tindrà lloc l’acte d’entrega dels Premis Baix Ebre 2021.

El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 1.500 euros i la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. També rebrà l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del viver. “Potenciem les oportunitats de negoci a la comarca i reconeixem l’esforç d’adaptació dels autònoms i empreses al nou context socioeconòmic derivat de la pandèmia”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Pel que fa als projectes presentats han estat el diari digital A Prop Ebre; una empresa de turisme esportiu de Deltebre; Instelsol, que es dedica a la instal·lació de sistemes de generació d’energia fotovoltaica; Publipost, una empresa que dona suport a empreses dintre el món de les xarxes socials; la llibreria La Irreal de Tortosa i una botiga de comestibles i productes per a la llar de Xerta.

En la darrera edició, el Premi Emprenedoria del Baix Ebre es va concedir ex-aequo a un projecte cooperativista de productors, elaboradors, consumidors i voluntaris per fomentar la comercialització i la distribució de productes agroalimentaris del territori conegut com Enllaç de l’Ebre i a l’empresa JDE, formada per quatre joves, que treballa en l’aplicació que permetrà agilitzar les comandes dels clients en bars i restaurants.

El Premi Emprenedoria està patrocinat per l’empresa Acciona.