Arriba la tercera edició de la Sant Silvestre Marítima de la Ràpita

L’edició d’enguany coincideix amb la Marató de TV3, i per això, els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a la salut mental.

La primera edició de la Sant Silvestre Marítima, a la badia dels Alfacs.
La primera edició de la Sant Silvestre Marítima, a la badia dels Alfacs. | Dani Dassoy ( Arxiu)
Aguaita.cat
03 de desembre del 2021
Actualitzat a les 20:07h
El pròxim 19dedesembre, a les 11 hores, arriba a la Ràpita la tercera edició de la SantSilvestreMarítima, la tradicionalcursa que permet acomiadar l’any fent esport i gaudint de la BadiadelsAlfacs que surt des de la platjadeGarbí. Esta cursa, en què els participants poden fer el recorregut en embarcacions de vela, de caiac, de windsurf o de paddlesurf, o també nedant, demostra que a la Ràpita s’aposta i es reivindica l’autenticitat marinera i l’entorn.

La Sant Silvestre, impulsada per l’EstacióNàuticadelaRàpita amb la col·laboració de la RegidoriadeTurisme de l’Ajuntament, és una de les activitats de la campanyaturísticaTemporadaAlta que pretén promocionar la Ràpita com a destinació nàutica durant els mesos d’hivern, aprofitant la bona climatologia i les bones condicions de la badia dels Alfacs.

L’alcalde delaRàpita, JosepCaparrós, declara que “l’objectiu de la Sant Silvestre és obrir la mar a tothom que vulgui gaudir d’una jornada marítima d’esports i d’oci nàutic i a la vegada, disfrutar de la Ràpita”. De la mateixa manera, el presidentdel’EstacióNàutica, JoanBarberà, assegura que “es tracta d’un esdeveniment que dona resposta als objectius que ens marquem: divulgar l’excel·lent entorn nàutic que es pot gaudir tot l’any, fins i tot a l’hivern, i solidaritzar-nos amb causes socials que aportin a la societat, com és enguany amb la MaratódeTV3”.

L’ediciód’enguanycoincidix amb la MaratódeTV3, i per això, els beneficisobtinguts es destinaraníntegrament a la salutmental. Cal destacar que la Sant Silvestre Marítima es durà a terme al Parc de Garbí, espai on també transcorreran altres activitats per recaptar diners per a la Marató de TV3. Per part de l’Estació Nàutica, també es preveu entreteniment per aquells que no hi participin directament de la cursa, com una degustació solidària o el sorteig d’un paquet d’experiències, entre altres. 

Per participar en la sortida popular es requereix inscripció prèvia.