La Ràpita redueix l'horari de l'enllumenat nadalenc en disconformitat amb el preu de la llum

Les llums es mantindran enceses cada dia de les 18 hores a les 23 hores

Llums de Nadal a la Ràpita
Llums de Nadal a la Ràpita | Cedida
Aguaita.cat
01 de desembre del 2021
Actualitzat a les 12:12h
L'Ajuntament de la Ràpita ha decidit reduir l'horari en què romandran obertes les llums de Nadal per manifestar el seu desacord amb els increments dels preus de l’electricitat enguany.

L’enllumenat de Nadal, que habitualment es mantenia encès fins a la 1 de la matinada, enguany s’apagarà a les 23 hores, dues hores abans, en discrepància amb l’elevat cost de la llum al país. 

"No contemplem apagar l’enllumenat de Nadal perquè forma part de l’esperit nadalenc i ajuda a dinamitzar el comerç local, però prenem la decisió de disminuir el seu horari per reduir el consum i expressar la nostra disconformitat amb el preu que paguem cadascun de nosaltres per la llum", ha expressat la regidora de Comerç, Conxi Vizcarro.

D'esta manera, l’enllumenat, que s'engega este divendres 3 de desembre a les 18 hores, es mantindrà encès cada dia de les 18 hores a les 23 hores, exceptuant els dies festius: el cap de setmana de Nadal, el cap de setmana de Cap d’Any i la nit de Reis; en què romandrà obert fins a la 1 de la matinada.