L'Hospital Verge de la Cinta restringeix visites a causa d'un brot intern

S'està fent un cribratge massiu a tots els usuaris i professionals afectats, per tal de poder controlar el brot

Façana principal del Verge de la Cinta.
Façana principal del Verge de la Cinta. | Cedida
Aguaita.cat
30 de novembre del 2021
Actualitzat a les 18:14h
A causa d’un brot intern de pacients succeït a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, a partir d’avui, 30 de novembre, l'hospita incorpora noves mesures de restricció que afecten les visites a pacients i les consultes externes.

Això implica que els pacients que van a una visita de consultes externes o a urgències ho han de fer sols, exceptuant aquells que per criteris de dependència, per ser menors, per tractar-se de parts o puerperi o trobar-se en procés de final de la vida requereixin d’un acompanyat.

Els pacients hospitalitzats poden ser acompanyats per una única persona per dia en horari de 13:00 a 16:00 h i de 19:00 a 21:00 h, exceptuant els pacients pediàtrics i les pacients obstètriques que poden estar acompanyats les 24 hores del dia.

Estos últims han de passar diàriament per Informació on se’ls demanarà el DNI i el telèfon i on han de lliurar el full d’Autoresponsabilitat COVID-19 signat, que se’ls facilita, en cas que no se’ls haja fet arribar amb antelació. Se’ls donarà una etiqueta identificativa amb un color diferent cada dia.

Pel que fa als pacients que es troben a la Unitat de Medicina Intensiva i a la Unitat de Cures Complexes, es comunica directament als familiars la informació mèdica i el règim de visites, que en cas favorable serà d’un acompanyant per dia amb horari de 14:00 a 16:00h i de 17:00 a 19:00h.

Els acompanyants dels pacients que van a quiròfan, han de facilitar el telèfon a l’administrativa que farà la recepció quirúrgica i els professionals responsables del pacient els trucaran en acabar la intervenció.

L’accés a l’HTVC per la porta principal romandrà obert de 8:00 a 23:00h de dilluns a divendres. L’entrada de Rehabilitació segueix sent la recomanada per als professionals i l’accés de Consultes Externes per a aquells que van a visitar-se en aquestes.

S’està fent un cribratge massiu a tots els usuaris i professionals afectats, per tal de poder controlar aquest brot.