El Pinell de Brai es desperta diumenge amb 53 vehicles amb les rodes punxades

El presumpte autor dels fets, que van tindre lloc dissabte a la nit, va ser ahir detingut pels Mossos i posat en llibertat amb càrrecs pel jutge

Un dels vehicles amb la roda punxada.
Un dels vehicles amb la roda punxada. | R.J.Serres
Redacció
29 de novembre del 2021
Actualitzat a les 17:53h
Molts dels veïns del Pinell de Brai s’ho tornaran a pensar abans de deixar els vehicles estacionats al carrer en les properes nits, almenys si tenen alternativa. I és que ahir diumenge, el poble es va despertar amb 53 vehicles amb alguna de les rodes punxades. Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, un veí del municipi va sortir dissabte a la nit i va començar a punxar les rodes dels vehicles que trobava estacionats al seu pas de manera indiscriminada, fins que un altre veí del poble va sentir el soroll i va traslladar el corresponent avís. L’home duia la caputxa de la seua roba d’abric posada però tot i això se’l va reconèixer, i ahir els Mossos van procedir a la seua detenció per un delicte de danys, per bé que ha quedat en llibertat amb càrrecs, segons ha determinat el jutjat.

L’Ajuntament ha emès dos e-bandos al veïnat per orientar els afectats per este acte vandàlic sobre com han d’actuar per presentar les corresponents denúncies. Alguns, però, s'han queixat a les xarxes socials perquè no resultava fàcil desplaçar-se ahir diumenge a la Comissaria dels Mossos a Gandesa per denunciar, amb els vehicles momentàniament immobilitzats per l'avaria provocada.