L’Aldea s’adhereix al moviment «Viles Florides» de Catalunya

L’Aldea disposa de 12 places al municipi, totes arbrades amb difents tipus de plantes

L'Aldea és el 159è municipi que forma part de 'Viles Florides' de Catalunya
L'Aldea és el 159è municipi que forma part de 'Viles Florides' de Catalunya | Ajuntament de l'Aldea
Aguaita.cat
24 de novembre del 2021
Actualitzat el 30 de novembre a les 20:51h
L’Aldea disposa de 12 places al municipi, totes arbrades amb diferents tipus d’arbres i plantes. Una vegetació que es complementa amb arbres als col·legis, a les rotondes i als carrers dels polígons industrials. Per a la millora de la qualitat de vida dels seus habitants, ara fa un any es van plantar més de 200 arbres en l’antic traçat de la via del tren i es va crear una via verda i un carril bici a la zona Carvallo que va a l’Ermita de l’Aldea. En quant a la gestió de l’aigua, L’Aldea destaca pel seu reg per degoteig. Tots  aquests factors han fet convertir  a l’Aldea amb el municipi nº 159 de Catalunya de Viles Florides.

Carlos Gilabert regidor d’Espais Verds: “És un reconeixement pel poble a la vegada que un repte per seguir millorant la qualitat de vida dels seus ciutadans a través dels espais verds, i també una manera de promocionar turísticament l’Aldea, ja que disposem d’una finestra dedicada al nostre poble en la seua pàgina web i a les seues xarxes socials, així com també un llibret de paper que imprimeixen anualment. Des de la regidoria d’Espais Verds i juntament amb les altres regidories seguirem treballant per millorar i protegir els espais verds, ficarem l’ALDEA BONICA, perquè sigui un gust i un atractiu poder viure a l’Aldea “.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d'espais verds urbans i enjardinats.