«Libèl·lules dels Estels» la nova associació de suport a la pèrdua gestacional i perinatal ebrenca

Trini Lleixà i Isabel Garcia, les cares visibles l'associació són l'exemple de dos mares que han experimentat una pèrdua gestacional i neonatal

Presentació de la nova associació de suport a les famílies amb pèrdues gestacionals i neonatals a les Terres de l'Ebre
Presentació de la nova associació de suport a les famílies amb pèrdues gestacionals i neonatals a les Terres de l'Ebre | Consell Comarcal del Baix Ebre
Aguaita.cat
19 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:08h
Les Terresdel'Ebre compten des d'esta setmana amb una nova associació com a punt de trobada i suport a la pèrduagestacionalperinatal que porta per nom "Libèl·lulesdelsEstels".
TriniLleixà i IsabelGarcia, les cares visibles l'associació són l'exemple de dos mares que han experimentat una pèrdua gestacional i neonatal. Ara volen que la seua experiència ajude a altres dones i famílies que pateixen la mateixa pèrdua i servir d'acompanyament en un procés de dol, sovint invisibilitat i silenciat. Un procés dolorós i del qual se'n parla encara poc.

En l'acte hi van col·laborar "L'associacióDolsd'estelsdeReus", la Teresa, una mare activista que a través de les xarxes socials dóna suport a altres dones amb la mateixa situació i OlgaPérez com a llevadora i coordinadora de l'ASSIRTerresdel'Ebre.

Libèl·lules dels Estels Terres de l'Ebre va agrair al ConsellComarcaldelBaixEbre, per cedir l'espai per fer la presentació i al seu president, XavierFaura per acollir esta presentació i poder donar a conèixer aquest espai amb què les famílies compten a partir d'ara al territori.