L’Ajuntament de Deltebre millora els parcs infantils amb una inversió de més de 200.000€

Els parcs infantils s’obriran a partir de la setmana vinent, una vegada finalitzen les diferents actuacions que a hores d’ara s’estan efectuant als 12 parcs

Obres de millora en un dels dotze parcs infantils de Deltebre
Obres de millora en un dels dotze parcs infantils de Deltebre | Ajuntament de Deltebre
Aguaita.cat
17 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:09h
Les xiquetes i els xiquetes de Deltebre gaudiran, en breu, dels nous jocs infantils que l’Ajuntament de Deltebre està instal·lant durant estos dies en 12parcsalmunicipi. En total, esrenovaranunacinquantenadejocsinfantils amb una inversió que s’eleva als 200.000€ i que complementa a l’acció efectuada l’any 2019.

Esta actuació també permetrà crear nous espais dirigits als xiquets i xiquetes com són el cas de la Plaça de les Dones, on s’instal·laran 5jocsinfantils amb zonadecautxú, i el ParcFluvialdelDelta, on s’ubicaran 4jocsinfantils amb zona de cautxú.

L’alcaldedeDeltebre, LluísSoler, ha explicat que “la millora dels parcs infantils s’inclou dins de les diferents actuacions que estem realitzant des de l’Ajuntament de Deltebre per fer un municipi més amable i amb més espais de trobada i de cohesió social per a les famílies”.

Més enllà dels jocs infantils, l’actuació també preveu la instal·lació de 200 metres de tanques perimetrals, 30 bancs, 10 papereres i 800m2 de cautxú entre els diferents parcs.

Paral·lelament, i en el cas concret del Parc del Riu, lloc on s’ha efectuat la roda de premsa, també es reforçarà l’enllumenat del Parc amb faroles LED d’energia solar i es repintaran les línies de la pista per facilitar els jocs dels xiquets i xiquetes.

Els parcs infantils s’obriran progressivament a partir de la setmana vinent, una vegada finalitzen les diferents actuacions que a hores d’ara s’estan efectuant als 12 parcs.