Inauguració Escola de Música Municipal «Dionisio Calvet Melich» a L'Aldea

L’Associació Musical Verge dels Prats va ser creada l’any 1988, com a banda de cornetes i tambors, una iniciativa d’uns quants aficionats a la música, especialment el seu president Dionisio Calvet

Aguaita.cat
16 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:29h
Les instal·lacions de l'Antic Ajuntament seran l'emplaçament de l'escola Municipal de Música de l'Aldea
Les instal·lacions de l'Antic Ajuntament seran l'emplaçament de l'escola Municipal de Música de l'Aldea | Ajuntament de l'Aldea
El proper dissabte20denovembre tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’EscoladeMúsicaMunicipaldel’Aldea, Dionisio Calvet  Melich. L’edifici de l’anticAjuntament, des d’este dissabte ja seràoficialmentEscoladeMúsicaMunicipal.
IreneNegre, TinentAlcaldeiregidorad’AccióCultural ha declarat que : “El proper dissabte inaugurarem l’escola de música municipal Dionisio Calvet Melich. Una escola que, malgrat no ser oficial abans, feia molts anys que tenia les portes obertes per als nostres petits i també per aquells més grans que volien formar part de la Banda Musical Verge dels Prats. Donem gràcies a totes aquelles persones que han treballat de manera altruista per fer l’Associació Musical Verge dels Prats un referent cultural al nostre poble i invitem a tothom que n’ha format part a participar de la inauguració i dels actes que a posteriori hem organitzat, conjuntament amb l’Associació Musical  Verge dels Prats, en honor a Santa Cecília.”

L’AssociacióMusicalVergedelsPrats va ser creadal’any1988 , com a banda de cornetes i tambors, una iniciativa d’uns quants aficionats a la música, especialment el seu presidentDionisioCalvet. L’any 1993 , vapassaraserbandademúsica que finalment era constituïdaoficialment l’any 1995.

Els actes de SantaCecília, començaran a les 16.30 h davant l’antic Ajuntament, on la Banda Musical Verge dels Prats es desplaçarà fins l’habitatge de Dionisio Calvet Melich, membre fundador de la Banda , per acompanyar-lo fins l’Escola de Música.

Acteshoraris: 

16:30 hores Acte Inauguració Escola de Música.
16:35 hores Parlament d’Autoritats.
17:30 hores Missa de Santa Cecília a la Parròquia de Sant Josep.
19.30 hores Concert de Santa Cecilia al Pavelló d’Esports de l’Aldea amb la Coral i Banda Musical Verge dels Prats.
 

Cartell dels actes d'inauguració de l'Escola Municipal de Música de l'Aldea Foto: Ajuntament de l'Aldea