​Denuncien un home per instal·lar paranys il·legals en una finca de Godall

Este tipus de 'rateres' eren utilitzades temps enrere per caçar tot tipus d'animals

Els Mossos van localitzar fins a 5 paranys en diferents punts de la finca
Els Mossos van localitzar fins a 5 paranys en diferents punts de la finca | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
16 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:49h
Agents dels Mossos d'Esquadra han denunciat un veí de Sant Pere de Ribes (Garraf) per instal·lar cinc paranys il·legals en una finca rústica del terme municipal de Godall (Montsià).
  
Tot i que els fets s'han donat a conèixer avui dimarts, la denúncia es va produir el passat 11 de novembre quan una persona, que creuava una finca de Godall els seus gossos va detectar la presència de paranys instal·lats al terra i amagats entre els matolls. 

Les indagacions posteriors dels Mossos van permetre la identificació de l'autor de la col·locació d'estos estris de caça, qui al mateix temps era el responsable de la finca. Els agents van localitzar cinc paranys instal·lats en punts habituals de pas d'animals.  

Este tipus de paranys, temps enrere, eren utilitzats per caçar tot tipus d'espècies animals autòctones i en l'actualitat són considerats arts de caça prohibits per la seua perillositat, ja que no són selectius i fins i tot poden causar greus lesions a les persones. 

La denuncia serà tramesa al Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, organisme competent en esta matèria.