Remsa cedeix el patrocini del Bàsquet Cantaires Femení de Tortosa al Banc de Sang

La nova acció solidària del Projecte Social de Remsa té l’objectiu d’amplificar el ressò de les campanyes de donació de sang

Aguaita.cat
11 de novembre del 2021
Actualitzat a les 17:51h
Patrocini de Remsa al Banc de Sang per l'equip femení de bàsquet Ebre Cantaires
Patrocini de Remsa al Banc de Sang per l'equip femení de bàsquet Ebre Cantaires | Cedida
El ProjecteSocial de Remsa enceta una novacol·laboraciósolidària, esta vegada amb el BancdeSangdeCatalunya. Per tal de difondre la participació en les crides que fa l'entitat a fer donacions, Remsa els hi ha cedit el patrocini del noml'equipfemení del ClubBàsquetCantairesdeTortosa. Així, esta secció del club de bàsquet tortosí es dirà 'BancdeSangBàsquetCantariesFemení.

D'esta manera, Remsa repeteix l'exitosa experiència que ja va dur a terme l'any passat patrocinant el Bàsquet Cantaires Femení amb la imatge del projecteEmma per a la investigació del càncer de mama a les Terres de l'Ebre. Un any després, i sumant la solidaritat de moltes altres persones i col·lectius del territori, el projecte Emma ha assolit la seva primera fita de recaptació.
Ara l'objectiu segueix sent la de fer una crida solidària a la població, però en este cas perquè col·laboren amb el BancdeSangiTeixits. Esta entitat recorda que es necessiten unes mil donacions de sang per dia. A més, des que ha baixat la incidència de la Covid-19, l'activitat als hospitals s'ha anat recuperant fent que augmenten les transfusions un 30% durant el mes de setembre.
Amb el patrocini que Remsa ofereix al Banc de Sang, les seves campanyes es faran presents a les pistes on jugui el Bàsquet Cantaires Femení. També a través de suports visuals, com roll-ups i cartelleria, a més de la mateixa megafonia dels poliesportius. "Cal recordar que un sol donant pot salvar tres vides, per això és tan important amplificar el missatge del Banc de Sang tant com ens sigui possible", ha subratllat el directorgeneraldeRemsa, FernandoMuiño. De la seua banda, l’alcaldessadeTortosa, MeritxellRoigé, ha destacat la contribució que fa el voluntariat del Banc de Sang i ha convidat la ciutadania a sumar-se a fer donacions de sang, una acció, ha dit, molt necessària a la nostra societat. L’alcaldessa també ha felicitat el grup Remsa per mantenir la iniciativa solidària.
La col·laboració de Remsa amb el Banc de Sang s'emmarca en el Projecte Social que l'empresa de serveis funeraris desenvolupa des de fa uns anys. Com a part dels seus valors, Remsa aposta per acompanyar el teixit associatiu i les organitzacions que treballin per millorar la societat i la qualitat de vida de les persones. Esta voluntat s'ha fet palesa donant suport a diferents iniciatives solidàries com per exemple el suport als centres educatius per fer pedagogia del dol o l'impuls al talent jove del territori.