Malestar a Ulldecona per una agressió amb un home hospitalitzat i quatre detinguts

L'alcaldessa diu que s'han pres mesures i un grup de l'oposició convoca una concentració per este divendres al vespre

L'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura reunida amb els cossos policials després de les detencions
L'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura reunida amb els cossos policials després de les detencions | Ajuntament d'Ulldecona
Aguaita.cat
11 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:55h
Malestar a Ulldecona arran de l'agressió, el capdesetmanapassat, a un veídelapoblació que va haver de ser ingressatposteriormental'hospital. Els Mossos van detenir este dimecresquatrehomes com a presumptesautorsdelsfets, després que la víctimaabandonés un locald'oci on hauria mantingut una discussió amb els agressors. L'arribada d'efectius de la policialocalvapermetreaturarlapallissa. Durant estos últims dies, el governmunicipal ha mantingut diverses reunions amb comandaments policials per abordar la situació. El grupmunicipalFemPoble, a l'oposició, haconvocatper este divendres al vespre una concentracióderebuig i per reclamar mesures al govern municipal.

L'alcaldessad'Ulldecona, NúriaVentura, hacondemnatl'agressió. "Les actituds violentes no tenen cabuda al nostre poble ni a la societat. No són tolerables", ha declarat, tot confiant que la justícia "faci la feina" i acabi condemnant els responsables. L'Ajuntament, ha assegurat, treballa des de fa temps en la coordinació de cossos policials i amb altres organismes per frenar les actituds incíviques i violentes. També s'ha reforçat la presència policial. "És un problema que s'ha d'abordar des de diferents òptiques", ha insistit.

Amb tot, Ventura ha explicat que el govern municipal encara no ha decidit si, finalment, donarà suport a la concentració d'este divendres. Sí que ha lamentat, però, el que considera una "utilització partidista" dels problemes de seguretat per part de grups de l'oposició, si bé ha respectat la voluntat d'una part important de la població de manifestar-se en contra de la violència. Elssuposatsautors de l'agressióhaurienparticipatendiferentsincidents durant els últims mesos i els fets del cap de setmana han disparat el malestar. Els quatre detinguts passaran a disposició judicial este divendres.